Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Володимирецькій ДПІ громадяни отримують картки платника податків

опубліковано 05 квітня 2024 о 12:03

У Володимирецькій ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформують, що найчастіше громадяни відвідують Центр обслуговування платників для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За словами начальника ДПІ Наталії Десятник, упродовж січня-березня 2024 року таку послугу отримали 920 платників.

Нагадаємо, що реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП) – індивідуальний десятизначний унікальний код платника податків в Державному реєстрі фізичних осіб, тобто особистий номер для обліку в податкових органах для сплати податків та інших обов’язкових платежів.

За зверненням фізичної особи, її представника контролюючий орган видає документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі (картка платника податків). В документі зазначається реєстраційний номер облікової картки платника податків. У разі необхідності повторного отримання картки РНОКПП з причини її втрати або зіпсування фізична особа - платник податків подає до контролюючого органу Заяву за формою № 5ДР.

Наталія Десятник звертає увагу платників податків на те, що послуги в Центрі обслуговування можна отримати в онлайн - режимі, використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою:  https://cabinet.tax.gov.ua.

Також платники податків можуть отримати у Центрі обслуговування платників  Володимирецької ДПІ  інформаційні довідки за телефоном (03634) 2-60-65.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»