Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному - Онлайн Челендж до Дня Бухгалтера

опубліковано 15 липня 2020 о 10:55

Які сучасні тренди податкової політики та компетентності бухгалтера в сфері оподаткування, як ефективно працювати суб’єкту господарювання в умовах сучасних викликів, які оновлені вимоги до професійної освіти Ради з міжнародних стандартів освіти у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. Про ці та інші питання  у Рівному говорили під час онлайн членджа до Дня Бухгалтера.

Учасниками спілкування стали науковці та студенти кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування, фахівці податкової служби Рівненщини, представники громадськості  та бзнесу.

Начальник ГУ ДПС у Рівненський області Віталій Чуй під час спілкування відмітив, що сьогодні основні управлінські завдання бухгалтерського обліку – це збір і обробка достовірної і повної інформації про діяльність суб’єкта господарювання, що переслідує не тільки ведення правильної  податкової звітності та фінансового контролю, а й життєво необхідно для прийняття рішень, заснованих на економічному аналізі цих даних. То ж на скільки ці рішення будуть правильними, на стільки платник податків буде почувати себе впевнено  і його діяльність буде приносити користь не тільки йому, а й суспільству вцілому. І головним у цьому процесі виступає фаховий бухгалтер. Відповідно, рівень підготовки такого спеціаліста має відповідати усім сучасним викликам.

Керівник податкової служби області привітав бухгалтерів з прийдешнім професійним святом  та побажав щастя і успішної діяльності не тільки у переддень свята, а й у будь-який день року.  

фотогалерея