Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифра дня: платники податків Рівненщини сплатили майже 280 мільйонів військового збору

опубліковано 12 жовтня 2020 о 10:36

За січень-вересень 2020 року платники податків Рівненщини перерахували до державного бюджету понад 278,6 млн. грн. військового збору. За словами начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталія Чуя,  порівняно з аналогічним періодом минулого року, внесок краян на обороноздатність української армії зріс  на 17,1 млн. грн. або на 6,5 відсотків.

Нагадаємо, що військовий збір – це внесок кожного офіційно працюючого українця на підтримку та реформу збройних сил нашої держави. Ставка збору не змінювалася протягом останніх декількох років і становить 1,5 відсотка.

Як зауважує керівник податкової служби області, завдяки лише офіційно працевлаштованим громадянам держбюджет стабільно отримує кошти для підтримки національного війська. Тож кожен, хто працює легально, або ж задекларував свої доходи, фінансово підтримує національну оборону.

У податковій службі області звертаються до усіх роботодавців регіону, які виплачують своїм працівникам неофіційну заробітну плату і таким чином занижують військовий збір, своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків працівників.