Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Цифра дня: Понад 4,4 мільярда гривень податкових надходжень отримали скарбниці місцевих громад Рівненщини

опубліковано 17 листопада 2020 о 09:33

Як повідомив начальник  ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, до місцевих бюджетів краю протягом десяти місяців 2020 року надійшло 4,4 мільярда гривень податкових платежів.

Керівник податкової служби області зазначив, що сума  сплачених  для потреб громад коштів на 305 мільйонів гривень перевищує аналогічні показники відповідного періоду минулого року.

Традиційно основним джерелом наповнення бюджетів громад області залишається податок на доходи фізичних осіб, загальна сума якого у місцевій скарбниці склала 3,1 мільярда гривень, що порівняно з аналогічним періодом минулого року в абсолютній сумі більше на 274,9 мільйона гривень.

Віталій Чуй повідомив, що незважаючи на карантинні обмеження, більшість господарюючих суб’єктів відповідально ставляться до виконання конституційного обов’язку – сплати податків. Адже своєчасно сплачені податки - це зростання добробуту мешканців області. В свою чергу, пріоритетним завданням податкової служби і надалі лишається, перш за все, якісне обслуговування платників податків та створення комфортних умов ведення бізнесу в області.