Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олексій Любченко отримав подяку від ТСК з питань захисту прав інвесторів

опубліковано 04 лютого 2021 о 17:14

Пресслужба Державної податкової служби України 

Сьогодні під час засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту з питань прав інвесторів Голова ДПС Олексій Любченко отримав Подяку за активне сприяння у вирішенні звернень, що надходили до ТСК з питань захисту прав інвесторів в 2020 році.

«Те, що змінюється в Державній податковій службі з приходом Олексія Любченка це просто якоюсь мірою фантастика, або навіть магія, коли з одного боку ті податки, які мають сплачуватися до бюджету, дійсно сплачуються до бюджету, а не йдуть по кишенях. І разом з тим відбувається захист тих інвесторів, які шукали правду в судах довгий час і які не могли знайти її від держави. Зараз дійсно податкова стоїть на захисті інтересів білого бізнесу. Ще раз вам дякую за роботу», – наголосила Голова ТСК Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів Галина Янченко.

У свою чергу Олексій Любченко подякував за отриману високу нагороду та зазначив, що це аванс і податкова продовжуватиме активну роботу щодо захисту інтересів українського бізнесу.

«Ми робимо свою роботу. Головна задача, яку я поставив перед колективом, – розчистити дорогу для білого і легального бізнесу. Ми відкриті, змінили свою місію. ДПС є повністю транспарентною сучасною інституцією», – наголосив Олексій Любченко.

Він також зазначив, що на сьогодні в податковій службі триває інституційна реформа у рамках єдиної юридичної особи. Це – проміжний шлях до остаточної реформи, коли в Україні територіальні органи будуть представлені округами – 5-6 округів. Але це, за словами очільника податкової, станеться тільки тоді, коли ДПС перейде повністю на електронні сервіси та дистанційне спілкування з платниками податків. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»