Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі говорили про популяризацію податкових знань

опубліковано 05 лютого 2021 о 09:50

Податкову службу Рівненщини та Національний університет водного господарства та природокористування  об’єднує тісна співпраця у вихованні податкової культури студентської та учнівської молоді. Саме в цьому ВУЗі, вперше на теренах області, запрацювали  податкові консультанти – волонтери податкової служби, які  вже майже 25 років поспіль доносять податкові знання до мешканців нашого краю. Тож питання популяризації податкових знань як серед студентів, так і пересічних громадян, обговорювались під час зустрічі начальника ГУ ДПС у Рівненській області та завідувачки кафедри обліку і аудиту НУВГП, члена Громадської ради при ГУ ДПС в області  Наталії Позняковської. 

Під час спілкування було окреслено шляхи подальшої спільної роботи у рамках волонтерського руху та ознайомлення студентів з податковими новаціями, адже майбутні фінансисти та бухгалтери мають бути всебічно підготовлені для подальшої роботи, пов’язаної з оподаткуванням.

Віталій Чуй подякував колективу кафедри  за плідну співпрацю та висловив сподівання, що таке партнерство і надалі буде дієвим.