Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про підтримку бізнесу Рівненщини говорили під час традиційної зустрічі з підприємцями області

опубліковано 28 березня 2024 о 08:42

Цього тижня в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко взяв участь у традиційній зустрічі з бізнесом, в ході якої підприємців краю  поінформували про державні та регіональні можливості для розвитку бізнесу.

Як зазначив начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль, налагодження партнерських взаємовідносин бізнесу і влади дає вагомі позитивні результати. Для прикладу – динаміка бюджетних надходжень. За січень-лютий 2024 року до зведеного бюджету області надійшло на 8,1 відсотка більше коштів, аніж у цей період минулого року. Зокрема, платниками податків області сплачено до держбюджету коштів майже на третину більше, аніж торік. «Чути підприємців важливо, адже кожен з них захищає економічний тил, а  сплачені ними  податки – це підтримка Збройних Сил України» - акцентував керівник ОВА.

Під час спілкування обговорили питання  щодо  програм для здешевлення кредитів, облаштування робочих місць для ветеранів, бронювання військовозобов’язаних. Також було зазначено, що  буде продовжено підтримку тваринників, аби й надалі розвивати галузь.

Для обговорення питань долучилися також представники обласного центру зайнятості, управління у справах ветеранів ОДА, ТЦК та СП.