Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Зарічному навчали громадян декларувати свої доходи

опубліковано 01 квітня 2021 о 14:25

Днями в приміщені Зарічненської ДПІ проведено треніг з питань  декларування доходів для реалізації права на податкову знижку за 2020 рік.

Начальником Зарічненської ДПІ Сергієм Дракою та головним державним ревізором інспектором Вараського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Рівненській області Надією Полюхович проведено роз’яснення для місцевих мешканців щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи для реалізації права на податкову знижку за 2020 рік.

Спеціалісти акцентували увагу на переліку платників, які  мають право подати такі декларації. Також нагадали, що при декларуванні доходів громадянин може обрати зручний для себе спосіб подання декларації, а саме: зробити це особисто або уповноваженою на це особою; надіслати декларацію поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення; або подати її засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.