Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До послуг громадян - сервіс автоматичного заповнення декларації про майновий стан і доходи

опубліковано 12 квітня 2021 о 12:09

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують жителям краю, що кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році, триватиме до 1 травня 2021. В умовах карантинних обмежень для подання декларації про майновий стан і доходи рекомендуємо скористатись дистанційним способом звітування. 

Для спрощення процедури подання декларації діє сервіс автоматичного заповнення декларації про майновий стан і доходи в Електронному кабінеті платника.

Заповнити та подати декларацію про майновий стан і доходи можуть:

- фізичні особи, які відповідно до законодавства зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи;

- особи, які мають право подати декларацію з метою отримання податкової знижки.

При складанні декларації в Електронному кабінеті платника здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації про майновий стан та доходи на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Щоб подати декларацію в електронному вигляді необхідно мати особистий електронний цифровий підпис, який можна безкоштовно отримати у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів ДПС. З переліком АЦСК можна ознайомитися у відкритій частині Електронного кабінету.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/TaxUkraine