Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Поліській ліс поповнив бюджет держави на понад 107 мільйонів гривень

опубліковано 30 листопада 2020 о 11:15

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, із зазначеної суми  69,3 млн. грн. рентної плати  за користування лісовими ресурсами  краю поповнили місцевий бюджет, відповідно 38,3  млн. грн. надійшло до державного бюджету України. Загальна сума надходжень перевищила минулорічні показники за відповідний період на 15,7 млн. гривень.

Як зазначив  начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, рентні платежі, значна частина яких надходить до місцевої скарбниці, мають велике значення для фінансування потреб бюджетної сфери області, соціальних програм та спрямовуються на відновлення природних ресурсів.

Також повідомляємо, що Законом України від від 16 січня 2020 року № 466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» внесено зміни до ст.256 ПКУ в частині зміни ставок рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсі за заготівлю деревини основних і неосновних лісових порід.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 

Головне управління ДПС у Рівненській області