Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимиреччина додала бюджету понад 9 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 23 грудня 2021 о 14:28

Мешканці громад території обслуговування Володимирецької ДПІ  зміцнюють оборону країни. З легальних доходів працівників громад протягом січня-листопада поточного року до держбюджету сплачено 9,1 мільйона гривень військового збору, що на 218,2 тисячі гривень більше минулорічних показників.

Високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір.

Тож фахівці Володимирецької ДПІ рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію, та зміцнити боєздатність нашої країни.

Податківці також нагадують, що саме зараз держава надає право кожному, хто отримував доходи без належного оподаткування, задекларувати придбані активи.

«Декларанти мають право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію із зазначенням активів, які їм належать та з яких не були сплачені податки і збори, до 1 січня 2021 року»,- інформує начальник Вараського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності Наталія Бондаренко.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»