Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Рокитнівщини поповнили оборонний бюджет на майже 9 млн грн військового збору

опубліковано 25 жовтня 2022 о 13:25

Протягом січня-вересня 2022 року роботодавці території обслуговування Рокитнівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області сплатили до державного бюджету 8,8 млн грн військового збору.

Офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір. Задекларувавши доходи, при цьому сплативши ПДФО та військовий збір, громадяни підтримують обороноздатність країни у надскладний час війни.

Тож податківці Рокитнівщини рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Адже офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

«Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи», - зазначають фахівці Рокитнівської ДПІ. 

Нагадаємо, що скористатися правом на податкову амністію можна до 1 березня 2023 року. Для цього в приватній частині Електронного кабінету заповнити та подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»