Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Асоціація ветеранів ДПС святкує 15-річчя

опубліковано 17 листопада 2021 о 11:14

З нагоди відзначення 15-річчя з дня створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України»  ветерани податкової служби Рівненщини долучились до урочистостей, які відбулися у режимі відеоконференцзв'язку.  В. о. Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков привітав членів асоціації з різних куточків України зі святом та наголосив, що податкова служба й надалі буде всебічно сприяти ветеранському руху.

До вітальних слів долучилася Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Ельвіра Єрмолаєва. У своїй промові пані Ельвіра подякувала керівництву ДПС та Головних управлінь в областях за підтримку спілки, яка сьогодні налічує понад одинадцять тисяч членів – колишніх і тих, хто працює нині.

Від податкової служби Рівненщини ветеранів привітала заступник  начальника Головного управління ДПС в області Зоя Хоній. Вона зазначила, що  ветерани податкової служби області - це надійна підтримка і опора теперішнім працівникам. Вони проводять активну волонтерську роботу, зокрема, під час проведення кампанії добровільного декларування активів громадян, та беруть активну участь у заходах з формування податкової культури серед учнівської та студентської молоді, а також активно залучаються до співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Зоя Хоній подякувала всім ветеранам служби: і тим,  хто вже на відпочинку і тим, хто працює, за активну життєву позицію, готовність надати молодим працівникам поради та практичну допомогу, побажала всім міцного здоров’я,  невичерпної енергії, миру та злагоди.