Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному тривають тематичні консультації для платників податків

опубліковано 18 листопада 2021 о 11:10

Територіальне відділення Асоціації платників податків України в межах виконання обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва спільно з фахівцями Головного управління ДПС у Рівненській області провели чергову тематичну консультацію для платників  податків щодо питань подання звітності в електронному вигляді та електронних сервісів ДПС.

Так, днями відбулась тематична консультація стосовно порядку проведення перевірок органами ДПС. На питання платників відповідали заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній та виконавчий директор Територіального відділення АППУ Лариса Садова.

Основні питання, які цікавили платників, це строки проведення перевірок, за яким принципом платники податків включаються до плану – графіку проведення документальної перевірки, які документи мають право перевіряти контролюючі органи та ряд інших.

Нагадуємо, що подати запит на консультацію та зареєструватися на наступну консультаційну зустріч можна за електронною адресою rivneappu@ukr.net, а також за тел. 0362-460154; 098-501-72-60; 097-579-13-64; 067-240-75-49.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX