Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено серію тематичних консультаційних зустрічей - комунікаційна податкова платформа продовжує діяти

опубліковано 23 листопада 2021 о 13:48

На Рівненщині відбулась  серія тематичних консультаційних зустрічей, передбачених   обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва з метою мінімізації  ризиків порушень платниками податків законодавства у сфері оподаткування. Для їх проведення територіальним відділенням Асоціації платників податків України за сприяння ГУ ДПС у Рівненській області  була організована Комунікаційна податкова платформа, основним завданням якої є  посилення обізнаності  підприємств області у сфері податкових змін, ефективного управління соціально-трудовими та податковими відносинами, запобігання податковим правопорушенням, з інших актуальних питань застосування норм Податкового кодексу України, законодавства щодо єдиного внесу та регуляторного  законодавства.

За попередніми запитами платників податків на консультацію було визначено 12 найбільш актуальних та затребуваних  тем консультаційних зустрічей, в ході проведення яких представники малого та середнього бізнесу всіх організаційних форм господарювання та різних систем оподаткування в режимі он лайн та офлайн отримували відповіді на актуальні та злободенні питання від фахівців податкової служби області та податкових консультантів територіального відділення АППУ.

В рамках Комунікаційної податкової платформи платники  податків і надалі отримуватимуть актуальні роз’яснення податкових та регуляторних змін, продовжуватимуться інформаційно-просвітницькі заходи.  Зокрема, в даний час формується тематика консультаційних зустрічей з питань впровадження ефективних податкових механізмів та надання податкових пільг при залученні інвестицій.

Нагадуємо, що подати запит на консультацію, пропозиції з висвітлення актуальних тем  на наступних консультаційних зустрічах можна за електронною адресою rivneappu@ukr.net , а також за тел. 0362-460154; 098-501-72-60; 097-579-13-64; 067-240-75-49.