Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання сьогодення за «круглим столом» у Рокитнівській громаді

опубліковано 25 листопада 2021 о 10:21

Днями начальник Рокитнівської ДПІ Гололовного управління ДПС у Рівненській області Ніна Ковалевич за «круглим столом» зустрілася з головою Рокитнівської селищної ради Григорієм Таргонським та начальником фінансового відділу Альоною Клус.

Посадовцями були обговорені питання ефективної координації роботи у напрямку наповнення місцевих бюджетів, легалізації зайнятості населення, наповнення бюджету громади за рахунок надходжень від громадян, що отримують доходи від здачі власних земельних паїв в оренду іншим громадянам, сплати майнових податків, акцизного податку.

Під час заходу Ніна Ковалевич інформувала про проблемні питання щодо сплати податків та зборів до місцевого бюджету громади. Звернула увагу на налагодження співпраці з  старостами громади щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету та погашенню податкового боргу.

Посадовцями були обговорені проблемні питання, які доводиться вирішувати територіальній громаді та визначені подальші кроки співпраці щодо наповнення  місцевої скарбниці.

Користуючись нагодою податківець звернула увагу присутніх на новації у  сфері  податкового законодавства. Зокрема, розповіла про одноразове добровільне декларування фізичних осіб, інформувала про зміни в застосуванні РРО/ПРРО з 01 січня 2022 року та нові можливості електронних сервісів ДПС.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»