Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині нагородили сумлінних платників податків

опубліковано 03 грудня 2021 о 09:14

Відбулася десята ювілейна, урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2020». Кращі платники з усієї країни отримують почесні нагороди і визнання своє праці на державному рівні. Засновником такого рейтингу є Асоціація платників податків України.

Приємно зазначити, що першість України серед великої кількості підприємств в своїх  галузях вибороли три підприємства з Рівненщини. Перемогу здобули: ТОВ СГП «ім. ВОЛОВІКОВА» в номінації «Сумлінний платник податків у аграрній галузі — тваринництво»;  ДП «Сарненське лісове господарство» - серед великих підприємств, а ДП  «Соснівське лісове господарство» - серед середніх підприємств в номінації «Лісівництво та інша діяльність у лісовому господарстві».

Диплом переможців та почесний нагрудний знак вручали в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй та керівник територіального відділення Асоціації платників податків Мар’ян Года. 

Як зазначив очільник обласної податкової служби Віталій Чуй, відзначаючи кращих платників податків сьогодні, ми можемо з впевненістю сказати, що повна і своєчасна сплата податків в державну та місцеву скарбниці є сумісною з ефективним веденням бізнесу. Суспільство повинно знати тих, хто створює нові робочі місця, в повному обсязі сплачує податки і, тим самим, забезпечує стабільність, дозволяє виконувати усі соціальні стандарти. В свою чергу податкова служба,  як сервісна служба,  забезпечує  доступні та якісні послуги. Це – наш пріоритет. Адже високий податковий сервіс та максимальна кількість електронних послуг – це показник ефективної роботи з платниками податків.

Вітаючи переможців керівник територіального відділення Асоціації платників податків Мар’ян Года зауважив, що вшановуючи переможців конкурсу «Сумлінні платники податків», влада не лише популяризує ідею чесного ведення бізнесу та громадське визнання ролі сумлінних платників податків у житті держави, а формує традиції шанобливого ставлення до платників податків, взаємну відповідальність влади і бізнесу, виховує високу податкову культуру та усвідомлення, що «платник податків – це найвища цінність цивілізованого суспільства».

На завершення Віталій Чуй подякував всім платникам, які сумлінно сплачують податки. Він зазначив, що  сплата податків - це не тільки обов’язок платників відповідно до норм податкового законодавства, а насамперед та країна, яку ми залишимо своїм дітям, адже саме за рахунок надходжень до бюджетів ми розбудовуємо і свою територіальну громаду і країну в цілому.