Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: формат спілкування розширюється

опубліковано 06 грудня 2021 о 10:15

З метою стимулювання інвестиційного розвитку регіонів державою взято курс на активне впровадження інвестиційних програм, спрямованих на стимулювання залучення інвестицій в економіку через їхню державну підтримку. Одним із важливих напрямків  державної підтримки інвесторів є впровадження ефективних податкових механізмів при залученні інвестицій. Для роз’яснення порядку застосування таких механізмів та в межах виконання заходів Програми розвитку інвестиційної діяльності в Рівненській області на 2021 – 2023 роки, Територіальним відділенням Асоціації платників податків за сприяння ГУ ДПС в області з 9 до 14 грудня заплановано проведення в режимі on-line та of-line дев’яти консультаційних партнерських зустрічей із суб’єктами господарювання, представниками податкових, митних органів, райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування. 

 Консультації з питань впровадження ефективних податкових механізмів при залученні інвестицій органами місцевого самоврядування області стосуватимуться податкових пільг для інвесторів,  особливостей оподаткування та митних преференцій для суб’єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти,  трансфертного оподаткування інвестицій, оподаткування інвестиційного прибутку фізичних осіб,  пільгового оподаткування земельних ділянок, що використовуються в рамках реалізації інвестиційних проектів, тощо.

Зареєструватися на консультаційні зустрічі та подати запит на консультацію можна за електронною адресою rivneappu@ukr.net, а також за тел. 0362-460154; 098-501-72-60; 097-579-13-64; 067-240-75-49.