Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Бабинській територіальній громаді зацікавлені у зростанні податкових надходжень до бюджету

опубліковано 23 лютого 2022 о 14:07

Нещодавно відбулась зустріч начальника Гощанської ДПС Галини Бондарчук з заступником голови Бабинської територіальної громади Вікторією Горн та начальником фінансового управління Ларисою Заклікою.  

Основними питаннями, які обговорювалися на заході, були питання про загальну фінансову ситуацію в Бабинській територіальній громаді, дотримання податкової дисципліни суб’єктами господарювання та перспективи виконання дохідної частини бюджету громади. Зокрема, обговорили  питання залучення до оподаткування фізичних осіб, які обробляють землю одноосібно, шляхом подання декларацій, нарахування та сплати податків; забезпечення надходжень ПДФО до місцевих бюджетів, у т.ч. за рахунок проведення роботи щодо оподаткування доходів, отриманих від надання земельних часток (паїв) в оренду; радилися щодо проведення заходів по погашенню податкового боргу; шукали резерви надходжень до місцевого бюджету.

Під час зустрічі посадовці  розповіли про кампанію  одноразового (спеціального) добровільного декларування та декларування доходів громадян. 

Також Галина Бондарчук  нагадала присутнім про те, що з нового року підприємці, які перебувають на спрощеній системі оподаткування другої-червертої груп повинні встановити та використовувати у своїй діяльності РРО та/або ПРРО.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»