Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про зміни податкового законодавства та сплату податків говорили під час чергової зустрічі з бізнесом

опубліковано 13 квітня 2022 о 10:57

У Рівному проведено чергову зустріч із представниками місцевого та релокованого бізнесу.  В ході заходу  обговорювались питання змін податкового законодавства, порядку реєстрації суб’єктів господарювання, які переїхали з інших областей та розпочинають свою діяльність на Рівненщині та інші.

В ході зустрічі керівник податкової служби області Владислав Грабовий наголосив, від  початку війни прийнято ряд змін податкового законодавства в напрямку лібералізації бізнесу задля стимулювання економіки в особливий період. В свою чергу податкова служба області працює у штатному режимі, Центри обслуговування продовжують надавати адміністративні послуги платникам податків.

Він також звернувся до представників бізнесу з тим, що бізнес зараз повинен працювати по-максимуму, наскільки це можливо, щоб стати фінансовою основою держави, забезпечивши їй належний економічний тил. Сплата податків, як до місцевого так і до державного бюджетів – це той вклад, який необхідно робити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.

Владислав Грабовий подякував всім, хто, не дивлячись на ситуацію в країні, продовжує виконувати свій конституційний обов’язок і сплачує податки.

Особлива подяка тим, хто має можливість і сплачує податки до бюджету наперед. Саме завдяки  зусиллям таких платників податків підтримується економіка, Армія і Держава!