Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проблемні питання роботи бізнесу в умовах воєнного часу обговорили в ході чергової зустрічі

опубліковано 11 травня 2022 о 09:38

Відбулася чергова зустріч представників бізнесу та влади Рівненщини,  у якій взяв участь в. о. начальника податкової служби області Владислав Грабовий.

Обговорили питання адаптації релокованого бізнесу на теренах області, проблеми з постачання паливно-мастильних матеріалів та розмитнення товарів.

Як зазначив Владислав Грабовий, сплата податків та підтримка бізнесу – це той вклад, який ми можемо і повинні зробити задля підтримки фінансової стабільності нашої країни в умовах війни, підтримки Збройних сил України, а відтак – наближення перемоги над ворогом.

Зі свого боку  податкова служба області відкрита для спілкування з платниками податків, Центри обслуговування платників працюють у штатному режимі, фахівці ГУ ДПС у Рівненській області надають консультації та роз’яснення щодо новацій податкового законодавства проводячи вебінари, зустрічі з платниками податків. Для зручності суб'єктів господарювання створено «гарячі лінії» з номерами яких можна ознайомитись, як на субсайті територіального органу (https://rv.tax.gov.ua/), так і на сторінці у Фейсбук  (https://www.facebook.com/tax.rivne).