Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про погашення податкового боргу говорили в Демидівській ДПІ

опубліковано 16 травня 2022 о 15:56

У Демидівській ДПІ  Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують проводити зустрічі з бізнесом та оперативно вирішувати питання, які виникають у платників податків.

Нещодавно начальник ДПІ Валентина Рачинська обговорила із суб’єктами господарювання низку питань щодо діяльності бізнесу в умовах воєнного стану, обов’язковості погашення податкового боргу та сплати поточних зобов’язань.

Зокрема, під час зустрічі підприємців проінформовано про  новації для бізнесу відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15 березня 2022 року №2120-ІХ, Закону № 2142-ІХ, Закону № 1914-ІХ тощо.

Фахівець звернула увагу платників податків, у яких наявний податковий борг, на необхідність якнайшвидшого його погашення, адже скорочення податкового боргу забезпечить  наповнення бюджету необхідними ресурсами фінансування

У ці нелегкі дні для нашої держави кожен платник податків має пам’ятати, що під час війни сплата податків - це один із самих патріотичних вчинків, оскільки фінансове забезпечення функціонування армії значною мірою обумовлено поповнення державного бюджету. А податківці докладають усіх зусиль для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати - систематично надаються консультації, якісні адміністративні послуги, роз’яснення нововведень в податковому законодавстві.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»