Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному з початку року безкоштовні кваліфіковані сертифікати відкритих ключів від ДПС отримали понад 5 тисяч клієнтів

опубліковано 12 жовтня 2020 о 09:00

Упродовж січня – вересня поточного року послугами Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС, пункт обслуговування якого знаходиться у Рівному, скористались більше 5 тисяч клієнтів. Їм безкоштовно видано більш як 10 тисяч кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Статистика показує, що до пункту в  кваліфікованих сертифікатів в однаковій мірі звертаються як фізичні, так і юридичні особи.

Також нагадуємо, що кожен клієнт за допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом має змогу самостійно, у режимі 24/7, дистанційно, протягом 2 – 3 хвилини згенерувати новий особистий ключ, який матиме строк чинності 2 роки з моменту такого генерування. А отже клієнтам не потрібно витрачати свій час та особисто відвідувати пункт для отримання сертифіката.

Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС здійснює формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів на безоплатній основі. Повторно згенерувати  новий ключ можна на сайті acskidd.gov.ua.

Адреса пункту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС: м.Рівне, вул. Відінська, 8, 1-й поверх, каб.102.

Реєстрація користувачів: пн - чт з 10:00 до 17:00; пт з 10:00 до 15:45; обідня перерва з 12:00 до 12:45