Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про додаткові резерви наповнення місцевих бюджетів говорили в Рокитному

опубліковано 21 квітня 2021 о 16:32

Днями в Рокитнівській селищній раді відбулась чергова зустріч керівників територіальної громади та податківців, в якій взяли участь голова селищної ради  Григорій Таргонський,

начальник Рокитнівської ДПІ Ніни Ковалевич  та начальник відділу комунальної власності, земельних відносин та екологічних питань Ігоря Рябущиця.

В  ході зустрічі  обговорювались питання виявлення  додаткових резервів наповнення бюджету територіальної громади, а саме:  передачі  не витребуваних паїв (земель) в оренду, сплати земельного податку по землях лісового призначення, сплати акцизного податку суб’єктами підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність з реалізації алкогольних та тютюнових виробів.

Також учасники зустрічі  обговорили ряд проблемних питань та розробили план спільних заходів щодо погашення податкового боргу підприємствами та приватними підприємцями Рокитнівщини. Адже кошти, отримані в результаті сплати заборгованості, можуть бути додатковим джерелом доходів місцевої казни.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/TaxUkraine