Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія-2021: дохід отриманий власниками земельних паїв підлягає декларуванню

опубліковано 29 квітня 2021 о 10:33

У ЦОП ДПС у м.Рівному Головного управління ДПС у Рівненській області нагадують, що підходить до завершення кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році. Особливу увагу звертають на  платників податків - власники земельних паїв.

Зверніть увагу, що власники земельних паїв площею понад 2 га, у разі надання їх в оренду, повинні задекларувати отримані доходи. Також виникає обов’язок подати податкову декларацію про майновий стан і доходи у мешканців громад, які минулого року отримали доходи від надання в оренду сільськогосподарської техніки чи від обробки землі власною технікою за плату.

Зауважимо, що для подання декларації не обов’язково відвідувати податкові органи. Декларант має  можливість скористатися Електронним кабінетом: https://cabinet.tax.gov.ua.

Для цього, у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи» за допомогою якого можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді додавши копії необхідних документів.

Платника податків може подати декларацію особисто за місцем своєї податкової адреси або уповноваженою на це особою, поштою або засобами електронного зв’язку.

Не зволікайте з поданням декларації, адже до завершення кампанія декларування залишилося кілька днів.

Нагадуємо, що граничний термін подання декларації - 30 квітня 2021 року.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/TaxUkraine .