Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Землевласники та землекористувачі території обслуговування Дубровицької ДПІ сплатили до бюджетів громад 5,3 мільйона гривень плати за землю

опубліковано 11 червня 2021 о 09:45

Протягом січня-травня 2021 року до бюджетів громад території обслуговування Дубровицької ДПІ сплачено 5,3 мільйона гривень плати за землю. Така сума на 1,3 мільйона гривень або на 33,1 відс. перевищує минулорічні показники.  

Зокрема, з початку року юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 4,8 мільйона гривень, а фізичні особи – 0,5 мільйона гривень плати за землю.

Нагадуємо, що нарахування громадянам сум земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності проводиться органами ДПС, які видають до 1 липня поточного року податкові повідомлення-рішення про внесення земельного податку або орендної плати.

Зауважимо, що громадяни, які мають підстави для отримання пільг щодо сплати земельного податку, повинні подати до органів ДПС документи, що посвідчують їх право на пільгу.

Дізнаватися  про нараховані податкові платежі можна в режимі онлайн, отримавши ключ електронного цифрового підпису та зареєструвавшись в Електронному кабінеті.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»