Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками територіальних громад

опубліковано 14 червня 2021 о 15:12

В рамках діяльності ГУ ДПС у Рівненській області, спрямованої на поглиблення співпраці з територіальними громадами, з метою визначення дієвих шляхів вирішення проблемних питань, що виникають у сфері оподаткування на місцях, а також пошуку шляхів для якісного їх вирішення в смт.Млинів відбулася робоча зустріч голови Дубенської районної державної адміністрації Всеволода Пекарського, його заступників та фахівців Головного управління ДПС у Рівненській області з  головами територіальних громад Демидівського та Млинівського колишніх районів.

Учасниками розглянуті питання щодо перспектив економічного розвитку територіальних громад, сплати податків, резервів щодо наповнення дохідної частини місцевих бюджетів та скорочення податкового боргу, повноти обліку землекористувачів, виявлення неоподаткованих об’єктів нерухомості,  відповідності ставок по всіх місцевих податках і зборах та розмірів орендної плати.

В ході зустрічі начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Олена Дімітрук  та заступник начальника управління електронних сервісів Валерій Рокунець презентували присутнім повний аналіз доходів громад та вказали на можливі додаткові джерела наповнення бюджетів.

Валерій Рокунець зазначив, щоб зробити Україну кращою,  необхідно працювати і сплачувати податки. Щоб будувати якісні дороги, розвивати сучасну інфраструктуру,   необхідні кошти,  які  отримуються  саме від платників податків.  Всі,   хто працює та отримують доходи, повинні виконати свій обов'язок та сплатити податки, що визначені чинним законодавством це -  конституційний обов’язок кожного громадянина.

Підсумовуючи результати засідання,  голова Дубенської РДА подякував усім учасникам за співпрацю та висловив  впевненість, що збільшення надходжень до бюджету  - це спільна мета податкових органів та органів місцевого самоврядування.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»