Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Затвердження рішень про встановлення ставок по місцевих податках і зборах на Зарічненщини

опубліковано 21 липня 2021 о 15:32

Нещодавно у приміщенні Зарічненської селещної ради відбулося засідання  чергової сесії селищної ради щодо затвердження рішень "Про встановлення ставок по місцевих податках і зборах на території Зарічненської селищної ради на 2022 рік".  В даному заході взяв участь начальник Зарічненської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Рівненській області Сергій Драка.

В результаті голосування депутатами Зарічненської селищної ради були затвердженні рішення щодо встановлених ставок по місцевих податках і зборах на 2022 рік.

Сергій Драка зазначає, що такі рішення органи місцевого самоврядування оприлюднюють до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування встановлюваних місцевих податків і зборів або змін. Така вимога п.12.4 ст.12 Податкового кодексу України. Їх можна знайти на вебпорталі ДПС України (https://tax.gov.ua) в рубриці «Рішення місцевих рад» або на вебпорталах регіональних контролюючих органів.

Окрім того, платник податку має можливість з метою ознайомлення з рішеннями органів місцевого самоврядування щодо встановлених місцевих податків та зборів звернутися до контролюючих органів за його місцезнаходженням або до відповідних органів місцевого самоврядування.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»