Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Рівного отримали понад 14 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 17 вересня 2021 о 09:49

Протягом січня – серпня 2021 року фахівці ЦОП ДПІ у м.Рівному надали 14040 адміністративних послуг платникам податків.

Найбільш запитуваними серед  адміністративних послуг, які надає податкова, стали, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Було надано 6030 таких послуг.

Майже 2,2 тисяч платників отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім того,  було надано понад 2 тисячі витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також запитуваною з боку суб’єктів господарювання є послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій, підтвердження статусу податкового резидента України, надання витягів з реєстру платників податку на додану вартість та інші.

Звертаємо увагу, що для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування  електронних сервісів функціонує Контакт-центр ДПС (0 800 501 007). Крім того, отримати довідкові послуги можна на вебпорталі ДПС в ЗІР за посиланням https://zir.tax.gov.ua/ .


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися:  https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX