Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 46 мільйонів гривень єдиного податку отримали місцеві бюджети від сільськогосподарських товаровиробників

опубліковано 11 жовтня 2019 о 09:49

Сільськогосподарські товаровиробники Рівненської  області, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів краю 46,3  мільйона  гривень єдиного податку.

При цьому цьогорічна сплата перевищує показники за аналогічний період минулого року на 525 тис. гривень. Найбільші суми отримали територіальні громади Млинівського району 7,4 млн.грн., Радивилського району 5,9 млн.грн. та Дубенського 5,9 млн.грн.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Надія Друзюк  зазначила, що єдиний податок – важливе та стабільне джерело наповнення місцевих бюджетів області. Саме тому, створення комфортних умов для розвитку та роботи сільськогосподарського підприємництва у регіоні – серед пріоритетів  діяльності виконавчої влади, місцевого самоврядування та податкової служби області.

Нагадаємо: до  четвертої групи платників єдиного податку належать аграрії - сільськогосподарські товаровиробники фізичні та юридичні особи, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків.

Головне управління ДПС у Рівненській області