Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено черговий семінар для платників податків

опубліковано 11 жовтня 2019 о 10:29

Податкова служба Рівненської  області спільно  з територіальним відділенням  ВГО «Асоціація платників податків України» у Рівненській області та  ГО «Бухгалтерський клуб»» за участі представників Головного управління Пенсійного фонду в Рівненській області продовжує активну роз’яснювальну роботу щодо дотримання податкового та пенсійного законодавства. 

Так, під час чергового семінару, податківці висвітили найбільш актуальні питання податкових змін 2019 року та   нагадали учасникам заходу про особливості заповнення декларації на податкову знижку і перелік витрат, дозволених для включення з метою отримання знижки.

Особливу зацікавленість у присутніх викликала інформація щодо податкових новацій, зокрема застосування РРО, зміни рахунків для сплати податків та ЄСВ, електронного сервісу повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом.

Також, під час заходу мова йшла про легалізацію трудових відносин роботодавців з найманими працівниками, про електронні сервіси ДФС для комфортного ведення бізнесу,  про пріоритетність добровільної сплати податків та єдиного соціального внеску в бюджет.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотоголерея