Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветерани – податківці провели чергове засідання асоціації

опубліковано 19 грудня 2019 о 15:13

У Державній податковій службі України відбулося засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» за участю Голови ДПС Сергія Верланова та членів місцевих осередків відокремлених підрозділів ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» усіх областей України та Рівненщини,  зокрема.

Сергій Верланов розповів колегам про реформу служби та поточні пріоритети відомства. Посадовець зауважив, що за даними останніх років 98% податків платники сплачують добровільно, тому завданням оновленої податкової служби є підвищення цього показника. Звісно, що суттєво цьому сприятиме робота з підростаючим поколінням  платників. Для них у ДПС функціонує музей, під час екскурсій до якого розповідають школярам та студентам про важливість сплати податків та роль податкової служби у функціонуванні держави.

Очільник відомства висловив підтримку ветеранському руху податківців в областях та побажав їм натхнення, оптимізму і життєвих сил, а також привітав учасників зібрання з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

Під час засідання було підведено підсумки діяльності організації за минулий рік, обговорено організаційні та юридичні питання, проблемні питання соціального захисту членів організації, зокрема, щодо врегулювання пенсійного забезпечення державних службовців − працівників податкової служби.