Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Успішний бізнес - розвиток економіки

опубліковано 04 лютого 2020 о 16:25

Сьогодні, на колегії  Рівненської облдержадміністрації під головування голови ОДА Віталія  Коваля, було  підбито підсумки  роботи галузей народного господарства області та виконання місцевих бюджетів за 2019 рік. На колегію традиційно були запрошені керівники районів, структурних підрозділів ОДА, представники силових структур та голови ОТГ. Взяв у ній участь і в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

Під час презентації досягнень області, було озвучено цікаві цифри, зокрема,  що  за 2019 рік на Рівненщині забезпечено приріст обсягів промислового виробництва на 5,8 відсотка (3 місце серед регіонів України), власні доходи місцевих бюджетів зросли на 17,7%, реальна заробітна плата - на 11%, заборгованість із заробітної плати скоротилася вшестеро.

Як наголосив голова ОДА Віталій Коваль, у 2020 рік Рівненщина увійшла впевнено та  із хорошою динамікою. Цьому, передусім, сприяло налагодження партнерських відносин з бізнесом і громадськістю, і це  є одним із пріоритетів обласної влади як в минулому, так і в поточному році. Відтак поставив перед собою та керівниками різних рівнів кілька завдань: легалізація праці, створення конкурентного середовища для всіх учасників бізнесу, зокрема боротьба з незаконним видобутком бурштину, піску, незаконною вирубкою лісів та обігом деревини.

Важливим питанням, яке порушили під час колегії, стало також виконання місцевих бюджетів, адже від цього напряму залежить добробут громад.

ГУ ДПС у Рівненській області