Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

InfoTAX – новий рівень послуг від податківців

опубліковано 11 листопада 2020 о 13:08

InfoTAX – новий рівень послуг від податківців

В  Головному управлінні ДПС у Рівненській області  інформують платників податків про запровадження Державною податковою службою України електронного сервісу «InfoTAX». Відтепер суб’єкти господарювання та громадяни мають можливість отримувати у месенджерах у Telegram чи Viber чимало необхідної інформації.

Спілкуючись з журналістами телеканалу «Сфера- ТВ», начальник управління електронних сервісів Ірина Клинова розповіла, що через месенджери Telegram та Viber платники податків можуть отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані,  про строки подання звітності й сплати податків.

Для доступу до сервісу необхідно у відповідному месенджері знайти InfoTAX. Наприклад, для месенджера Telegram — це псевдонім @infoTAXbot. Там можна отримати посилання на е-кабінет, де треба пройти ідентифікацію та завершити налаштування нового сервісу. Коли налаштування буде завершене, у вашому месенджері ви зможете отримати доступ до бота,  з допомогою якого можна буде отримати доступ до необхідної інформації.

«InfoTAX» – це продовження розпочатого ДПС курсу на максимально дистанційне спілкування з платниками податків та якісно новий рівень послуг. Комфортність спілкування з податковою службою, швидкість та зручність отримання податкової інформації через «InfoTAX» є не просто черговим кроком ДПС у напрямі цифровізації, а відповіддю на запит платників у мобільності отримання послуг.

Тож запрошуємо долучатися до тестування та використання сервісу!