Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина: понад 1,2 млрд. грн. сплатили платники ПДВ до державного бюджету

опубліковано 23 листопада 2020 о 13:08

Як повідомили в Головному управління ДПС у Рівненській області, за січень – жовтень поточного року платники податку на додану вартість спрямували до державного бюджету 1 мільярд 281 мільйон гривень податку на додану вартість.

За словами начальника ГУ ДПС у Рівненській  області Віталія Чуя, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження ПДВ до бюджету зросли на 152 млн. грн., або на 13,5%. Частка ПДВ у загальних надходженнях складає 43 відсотки.

Як зазначив Віталій Чуй, такої позитивної динаміки досягнуто як завдяки підвищенню якості адміністрування, так і шляхом активної взаємодії з представниками бізнесу, зокрема, в частині попередження можливих ризиків.

Нагадаємо, представники бізнесу можуть отримувати актуальну інформацію з питань адміністрування ПДВ, у тому числі щодо функціонування електронної системи, на сайті податкової служби (http://tax.gov.ua/podatki-ta-zbori/zagalnoderjavni-podatki/podatok-na-dodanu-vartist), в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua).

 

Головне управління ДПС у Рівненській області