Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба доступна онлайн 24/7

опубліковано 15 квітня 2021 о 15:32

До уваги платників податків: громадян та суб’єктів господарювання! Головне управління ДПС у Рівненській бласті інформує, що доступ до всіх електронних сервіс від органів податкової служби  можливий 24/7. Для цього потрібно лише зробити декілька  кроків:

-          отримати електронний ключ – для цього на веб-сторінці ДПС України (https://tax.gov.ua/)  оберіть банер «Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг» (https://acskidd.gov.ua/), ознайомтеся з вимогами щодо отримання такого ключа і з відповідними документами зверніться до пункту обслуговування КНЕДП ІДД ДПС за вашим місцезнаходженням (https://acskidd.gov.ua/etrusted-services). Так ви безкоштовно отримаєте електронний ключ та доступ до електронного кабінету платника (https://cabinet.tax.gov.ua/). Строк чинності електронного ключа становить два роки з моменту його формування;

-          підписатися на сторінки у соціальних мережах щоб завжди вчасно отримувати актуальну та корисну інформацію, бути в курсі усіх податкових новин та слідкувати за анонсами подій:  Facebook ДПС України  – https://www.facebook.com/TaxUkraine, Facebook ГУ ДПС у Рівненській області - https://www.facebook.com/tax.rivne, YouTube канал ДПС України – https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw, YouTube канал ГУ ДПС у Рівненській області – https://www.youtube.com/channel/UC3Yx2cJKGz-mt6L7bQ-w7tQ , Телеграм-канал t.me/tax_gov_ua,.

Всі електронні сервіси розроблені для зручності платників податків, тут не буває обідніх перерв та щільного графіку роботи - вони завжди на зв'язку. І якщо ви згадали про непогашений податковий борг чи настання терміну подання декларації наприклад у вихідний, вам не потрібно чекати до настання робочого дня та бігти до податкової, а просто дістати власний ґаджет, щоб скористатися електронними послугами. А корисним помічником вам у цьому стане податковий чат-бот «InfoTAX», який з першого кліку завжди готовий прийти на допомогу.