Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Творчі податківці» - книга про досягнення талановитих фахівців податкової служби

опубліковано 16 квітня 2021 о 13:09

Нещодавно побачив світ збірник «Творчі податківці», присвячений 30-річчю з дня створення Державної податкова служби України. 

В книзі висвітлюється творчий аспект роботи фахових і ефективних спеціалістів – людей, які успішно працювали і працюють у податковій службі, які, незважаючи на важливу державну та суспільну діяльність, мають свої індивідуальні творчі захоплення та причетні до видання науково-економічних, літературно-художніх та документально-історичних книжок, поетичних збірок, захоплені журналістикою, малюванням, вишивкою, спортом. 

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області презентація книги відбулась під час зустрічі з Місцевим осередком ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Рівненської області. Голова Ради Місцевого осередку Тетяна Подсада зазначила, що ветерани податкової служби Рівненщини радо відгукнулись на звернення Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПС про підготовку книги, адже серед них  дуже багато творчих особистостей, які поєднали свою долю з дуже відповідальною професією, та одночасно розвивали індивідуальні творчі захоплення.

Під час заходу начальник податкової служби області Віталій Чуй вручив збірник та подякував за багаторічний досвід та творчість ветерану податкової служби – Наталії Завадській, яка чимало років працювала завідуючою архівом Державної податкової інспекції у м.Рівному та таланти  якої висвітлені на сторінках видання.

«Знання і досвід ветеранів служби важко переоцінити. Дуже приємно, що наші колеги-ветерани, а серед них - спеціалісти податкової справи як з 30-ти річним досвідом цієї роботи, так і представники більш молодої генерації, не тільки фахівці з великої літери, а й наставники молодого покоління податківців, які дбають про традиції  та передають свій досвід для втілення реформаторських ідей та новацій», – зазначив Віталій Чуй.