Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 3,8 млрд. грн. надійшло до зведеного бюджету від платників податків Рівненщини

опубліковано 05 травня 2021 о 17:00

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що у січні-квітні 2021 до зведеного бюджету країни від платників податків Рівненщини надійшло 3790 млн. гривень. За словами керівника податкової служби області Віталія Чуя, це на 822 млн. грн., або 27,7 %, більше, ніж за цей період попереднього року.

З них до державного бюджету сплачено 1722 млн. грн., що на 448 млн. грн., або 35,1 % більше відповідного показника минулого року. Місцеві бюджети отримали 2068 млн. гривень. Це на 374 млн. грн., або 22,1 %, більше, ніж у січні-квітні 2020 року.

Найбільшу роль у наповненні зведеного бюджету відіграють надходження податку на доходи фізичних осіб, податку на додану вартість, податку на прибуток та єдиного податку.

Віталій Чуй також повідомив, що до державного бюджету за січень-квітень поточного року від платників області надійшло 2146,6 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 26,6 % більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. 

«Дякуємо усім сумлінним платникам податків нашого регіону за громадянську  позицію та свідоме ставлення до сплати податків. Адже завдяки їм,  в  умовах епідемії та пов’язаних з цим карантинних обмежень, Рівненщина виконує поставлені завдання щодо надходжень до бюджету країни»,  - відзначає посадовець. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»