Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На порядку денному - протидія використанню незадекларованої найманої праці

опубліковано 19 липня 2021 о 15:50

Посилення інформаційної кампанії щодо переваг офіційного працевлаштування, ризики використання незадекларованої праці, інспекційна кампанія серед роботодавців, які мають найвищий ризик використання незадекларованої праці – ці та інші питання щодо протидії використанню незадекларованої найманої праці обговорили в ГУ ДПС у Рівненській області під час зустрічі керівництва податкової служби та Держпраці Рівненщини.

Зокрема, під час зустрічі начальник ГУ ДПС в Рівненській області Віталій Чуй та начальник Управлінні Держпраці у Рівненській області  Юрій Наконечний окреслили спільні напрямки роботи, спрямовані на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин. Адже об’єднання зусиль Держпраці та ДПС дає можливість оперативно виявити та забезпечити інспектування роботодавців, що мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

В ході  заходу Віталій Чуй зазначив, що податківці проводять постійний моніторинг ймовірних ризиків використання праці неоформлених у встановленому порядку працівників. Результати такого моніторингу будуть використані в ході контрольно-перевірочних заходів та додатково передані Управлінню Держпраці  для відповідного реагування.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX