Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві громади Рівненщини отримали майже 390 мільйонів гривень від платників єдиного податку

опубліковано 21 липня 2021 о 15:09

Упродовж січня-червня 2021 року платники Рівненщини, які працюють за спрощеною системою оподаткування, перерахували до місцевих бюджетів області  389,7 мільйонів гривень єдиного податку,  надходження перевищили минулорічні на 57  мільйонів гривень. Про це інформує заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній.

„За підсумками діяльності 6 місяців «спрощенці» демонструють стабільне зростання податкових надходжень. Так, юридичні особи 3 групи сплатили 54,4 млн грн, що на 4,7 млн грн більше аналогічного періоду минулого року, а сільськогосподарські товаровиробники 4 групи додали місцевим бюджетам 27,0 млн гривень. Найбільший приріст - за фізичними особами, якими сплачено  308 млн грн,  і це плюс 55  млн грн проти минулого року”, - наголошує Зоя Хоній.

Вона зазначає, що єдиний податок - серед стабільних джерел наповнення місцевих бюджетів області. Саме тому створення комфортних умов для розвитку та роботи підприємництва у регіоні є у пріоритетах діяльності виконавчої влади, місцевого самоврядування та податкової служби області.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX