Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному студенти дізнавались про податкові новації

опубліковано 21 липня 2021 о 15:18

Податківці Рівненщини традиційно зустрічаються з учнівською і студентською молоддю,  діляться своїми знаннями,  знайомлять молодь з основами податкової грамотності та необхідністю сплати податків. Для студентів ВУЗів провдяться семінари професійної  майстерності та лекції з питань податкового законодавства. Днями відбулась така зустріч зі студентами першого курсу кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування.

Фахівці ГУ ДПС у Рівненській області розповіли студентам про основні принципи та завдання діяльності органів податкової служби, відмітивши, що робота направлена на досягнення таких пріоритетів, як загальність оподаткування, рівність усіх платників перед законом, відповідальність у разі порушення податкового законодавства та соціальна справедливість.

Під час спілкування майбутні фахівці бухгалтерської справи також дізнались які податки йдуть до державної казни, а які наповнюють місцеві бюджети, на які потреби вони спрямовуються і те, що як  громадяни, так і суб’єкти господарювання, мають бути свідомими свого конституційного обов’язку щодо сплати податків, легалізуючи свої доходи.

Зацікавила студентів й інформація про дистанційний формат спілкування з податковою службою, особливо можливість отримувати актуальну інформацію про податкове законодавство та діяльність ДПС через соцмережі.

Задля закріплення отриманих знань учасникам зустрічі було запропоновано розгадати податкові ребус, з чим вони вдало впорались.

На завершення зустрічі студенти подякували податківцям за корисну та цікаву інформацію, а податківці побажали молоді бути успішними та досягати омріяної мети.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX