Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС – під час веб – конференції

опубліковано 21 липня 2021 о 16:35

Використання електронних сервісів ДПС має чималу низку переваг – це, перш за все, зручність, надійність та захищеність. Такі сервіси є популярними не тільки при взаємодії платників податків з органами Державної податкової служби України, а також з більшістю державних органів. Про це наголосила начальник управління електронних сервісів податкової служби області Ірина Клинова під час веб – конференції, що днями відбулась в ГУ ДПС у Рівненській області.

В ході заходу Ірина Клинова  розповіла про можливість  для платників податків  переглянути інформацію про стан розрахунків з бюджетом та інші сервіси Електронного кабінету платника, звернула увагу на порядок заповнення платіжних документів, в тому числі з допомогою е-кабінету.

Ознайомитись з матеріалами веб-конференції можна на каналі Ютуб  за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=-6kbOyrMc0Q .

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що  веб - конференції, під час яких платники інформуються про актуальні питання та зміни податкового законодавства, проводитимуться й надалі. Анонси таких заходів розміщено на субсайті ГУ ДПС в області  та  у  мережі  Facebook
 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»