Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівнянам - про добровільне декларування активів

опубліковано 27 вересня 2021 о 13:00

Упродовж кожного навчального року студенти та викладачі Національного університету водного господарства та природокористування активно співпрацюють із фахівцями  ГУ ДПС у Рівненській області.

Така співпраця - це поєднання набутих студентами теоретичних знань із реаліями сучасної економіки та практичним застосуванням норм податкового законодавства. Крім того, студенти цього вишу протягом останніх років є активними помічниками податківців – волонтерами податкової служби.

На даний час в Україні триває кампанія добровільного декларування активів громадян – вірний шлях до побудови європейського суспільства.

До проведення роз’яснювальної кампанії долучились також волонтери, які розповсюджують серед жителів Рівненщини  тематичні листівки.

Вони прагнуть донести до громадян об’єктивний погляд на необхідність добровільного декларування активів та сплати податків. Адже, декларуючи свої активи та сплачуючи податки, громадяни не тільки легалізують свої статки, а й вносять свій індивідуальний внесок у загальний добробут країни.