Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутнім бізнесменам про оподаткування

опубліковано 12 жовтня 2021 о 11:36

Для податківців Рівненщини робота з молоддю така ж важлива, як і адміністрування податків, оскільки вона спрямована на виховання податкової культури підростаючого покоління. Як наголошує  заступник начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зоя Хоній,  сьогодні діти усвідомлюють свою громадянську позицію і хочуть бути ще більш обізнаними з вимогами законодавства. Тому, фахівці Головного управління раді кожній зустрічі з майбутніми сумлінними платниками податків.

Тож  днями на гостину до ДПІ у місті Рівному завітали учні Профільної школи бізнесу Рівненського Палацу дітей та молоді,  щоб ознайомитись з діяльністю органів податкової служби.

В кожному з залів ЦОП присутні мали змогу побачити налагоджений процес надання послуг платникам податків, серед яких: видача довідок та дозвільних документів, надання консультацій, приймання звітності, видача облікованої картки платника податків та інші.

Начальник територіального відділу організації роботи  Оксана Чемерик проінформувала молодь про порядок  подання податкової звітності, отримання   реєстраційного номера облікової картки платника податків та інші послуги які надаються центрами обслуговування платників.

Варто зазначити, що гості не лише уважно слухали, але й цікавилися різними питаннями діяльності ДПС, адже вже скоро вони планують реалізовувати себе в бізнесовій сфері, оскільки обрали для додаткового навчання саме Профільну школу бізнесу.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX