Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про наповнення місцевого бюджету Гощанської територіальної громади та інші питання сьогодення обговорили під час чергової сесії

опубліковано 12 жовтня 2021 о 11:49

Днями заступник начальника управління електронних сервісів ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  Валерій Рокунець  прийняв учась у сесії Гощанської селищної ради,  під час якої розглядались  питання досягнення стабільних позитивних результатів у наповненні місцевого бюджету громади та вирішення нагальних питань сьогодення.

На зустрічі активно обговорювались питання забезпечення стабільних надходжень платежів, у тому числі місцевих податків і зборів, до бюджету, легалізації тіньової зайнятості та заробітної плати найманих працівників, недопущення нарахування заробітної плати нижче встановленого законодавством рівня.

Особливу увагу звернуто на сплату земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, оподаткування доходів «одноосібників» тощо.

Валерій Рокунець зазначив, що лише спільними зусиллями шляхом обговорення та вирішення нагальних питань, а також визначення першочергових задач і напрямків діяльності можливо забезпечити своєчасне та стабільне наповнення бюджетів.

Окремо акцентував  увагу присутніх на тому, що з 01 вересня поточного року стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке триватиме до 01 вересня 2022 року.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX