Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання одноразового (спеціального) добровільного декларування розглядали під час чергового вебінару

опубліковано 12 жовтня 2021 о 14:46

Начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб  Головного управління ДПС у Рівненській області Людмила Кончук провела вебінар на тему: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування».

В ході заходу Людмила Кончук нагадала учасникам, що 1 вересня 2021 року стартувала кампанія з одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка триватиме до 1 вересня 2022 року, та ознайомила з  основними питаннями  проведення кампанії, а саме, що таке «одноразове (спеціальне) добровільне декларування»,  хто має  право скористатися таким декларуванням, як розраховуються суми збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування та інше.

Також посадовець надала відповіді на питання, які найчастіше задають платники податків.

Підбиваючи підсумки, Людмила Кончук зауважила, що відповіді на питання щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування можна  отримати за телефонами «гарячої лінії» яка щоденно працює у податковій службі області, номера якої розміщено на субсайті ГУДПС у Рівненській області. 

Ознайомитись з відео можна за посиланням https://rv.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/intervyu-ta-publichni-zayavi/8002.html.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX