Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця територіального відділення Асоціації платників податків України в Рівненській області з ГУ ДПС у Рівненській області триває

опубліковано 12 жовтня 2021 о 15:43

Територіальне відділення Асоціації платників податків України впродовж багатьох років є надійним партнером податкової служби Рівненщини.

В рамках Меморандуму про співпрацю і взаємодію та Плану спільних дій, укладеного на його виконання, у Головному управлінні ДПС у Рівненській області відбулась чергова зустріч податківців області та представників Територіального відділення ВГО АППУ в Рівненській області.

В ході зустрічі обговорили питання проведення спільних заходів для платників податків з метою посилення обізнаності  підприємств та підприємців  області у сфері податкових змін,  запобігання правопорушенням у сфері податкових відносин, інших актуальних питань застосування норм Податкового кодексу України та регуляторного  законодавства.

Окремо директором Виконавчої дирекції Територіального відділення ВГО АППУ в Рівненській області Ларисою Садовою було піднято проблемні питання реєстрації податкових накладних.

Як зазначила заступник начальника ГУ ДПС в області Зоя Хоній, податкова служба  не може ігнорувати ризики ухилення від оподаткування. Тому спірні моменти необхідно  вирішувати завдяки інструментам комунікації, розглядаючи аргументи платників та аналізуючи всі деталі. Податківці роблять акцент на комунікаціях з бізнесом, адже проблему простіше вирішити на момент її виникнення, ніж потім розбирати її наслідки. І в цьому напрямку співпраця з Асоціацією є конструктивною та ефективною.

  

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX