Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про фіскальний чек, створений ПРРО, - на вебпорталі ДПС

опубліковано 13 жовтня 2021 о 10:20

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу, що інформація про фіскальний чек, створений програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО), міститься на вебпорталі ДПС в Реєстрі «Пошук фіскального чеку».

Пошук фіскального чека створеного ПРРО відбувається аналогічно як і чека створеного класичним реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО). Для цього необхідно вказати в параметрах пошуку дані:

- номер фіскального чека;

- фіскальний номер РРО/ПРРО;

- дату та час проведення операції, яка відображена в чеку.

Інформація про фіскальний чек з’являється на вебпорталі ДПС в Реєстрі «Пошук фіскального чеку» у разі:

- фіскалізації чека у режимі онлайн – після отримання на пристрій підтвердження його фіскалізації на фіскальному сервері ДПС;

- фіскалізації чека у режимі офлайн – після отримання від пристрою пакету даних про чеки сформовані в режимі офлайн (після відновлення зв’язку між програмним реєстратором розрахункових операцій та фіскальним сервером ДПС).

Якщо фіскальний чек відсутній за результатами пошуку засобами Електронного кабінету, то необхідно повторно перевірити введені дані у пошукових реквізитах та повторити пошук.

У разі відсутності фіскального чеку суб’єктом господарювання може бути надісланий лист з повідомленням про його відсутність до ДПС. До такого повідомлення необхідно додати копію чеку, який не знайдено.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX