Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дистанційне спілкування – переваги очевидні

опубліковано 19 листопада 2021 о 09:41

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, що сьогодні, коли всі працюють в умовах обмежувальних протиепідемічних заходів, є актуальним максимальне використання дистанційного формату спілкування з податковою службою за допомогою електронних сервісів ДПС. Наразі, використання податкового сервісу - Електронного кабінету не тільки заощадить Ваш час, а й  позбавить необхідності відвідувати Центри обслуговування Державних податкових інспекцій та під час пандемії мінімізує спілкування з іншими.

Також, задля того, щоб платники були обізнані в останніх змінах законодавства, податківці використовують формат інформування через соціальні мережі. Ви маєте можливість отримувати інформацію з офіційних сторінок як ДПС України, так і Головного управління ДПС у Рівненській області. Це мережі Фейсбук, Ю-туб, Телеграм. Також  актуальна інформація щоденно розміщується на веб-сторінках служби в мережі Інтернет.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX 

Додаткові матеріали