Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн вебінар для платників податків провели податківці Рівненщини

опубліковано 22 листопада 2021 о 12:01

Головне управління ДПС у Рівненській області продовжує проводити вебінари, під час яких платники інформуються про актуальні питання та зміни податкового законодавства. Днями   в онлайн режимі проведено вебінар на тему: «Врегулювання податкового боргу, одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб та майнові податки», за участі  заступника начальника  податкової служби області Надії Друзюк  та фахівців ГУ ДПС в області.  

На початку вебінару Надія Друзюк зазначила, що, зважаючи на карантинні обмеження, фахівці Головного управління продовжуватимуть надавати роз’яснення платникам податків в режимі он – лайн на YouTube каналі, також платники можуть  отримувати податкові новини, корисну інформацію та анонси подій на сторінці ДПС у мережі Фейсбук. 

Посадовець нагадала платникам, що триває податкова амністія, в рамках якої громадяни можуть подати одноразову добровільну декларацію та задекларувати активи, які були придані за рахунок коштів, з яких не сплачено податки.

Також вона звернула увагу, що теми наступних вебінарів можуть пропонувати самі платники, адже податкова служба області завжди дослухається до  платників податків, тих питань і проблем які їх цікавлять найбільше.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX